LIK

Ja sam osjetljiva i romantična dama. Živim u svojim snovima, a u snovima vidim svog princa, koji je spreman da me povede sa sobom. I uživat ćemo u ovom svijetu, i ljubit ćemo se bez prestanka! I bit ćemo sretni! Djevojka sam obiteljski orijentirana, a odgojena sam u uvjetima u kojima je obitelj na prvom mjestu. Ali, nažalost, ovdje nisam sreo čovjeka koji je spreman započeti ozbiljne veze. Pa se nadam da ću ga naći u inozemstvu). Možda ste to vi? Miran sam i energičan u isto vrijeme. Ja sam romantična, mekana i nježna. Sviđa mi se ovaj život, sviđa mi se ovaj svijet i sviđa mi se sve što je s njim povezano!

INTERESI

Volim glazbu, volim ples, volim pjevati! Volim odmor, i volim kuhati nešto posebno za praznike! Volim čitati, i uživam u filmovima! Ne smeta mi kazalište i opera ili balet! Volim prirodu i volim piknike! Volim sport i preferiram zdrav način života? Jeste li spremni pridružiti se?

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Za budućeg partnera, supruga, nemam nikakve posebne zahtjeve. Stvarno želim imati obitelj i želim postati majka. Sviđa mi se ideja da budem dobra domaćica, vjerna supruga i ljubazna majka. Samo čekam da dođe moj specijal.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Pingback:MARTINA”MOMAK ME OSTAVIO I OTIŠAO ŽELIM PRONAĆI STARIJEG MUŠKARCA ZA DRUŽENJE JAVITE SE” – Ljubavni Spoj

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?