Interesi:
Mislim da hobiji čine naš život zanimljivijim. Naš život bez hobija je kao hrana bez soli. Moja glavna strast su putovanja. Svaka nova zemlja ili novi grad pruža mi neizmjerno zadovoljstvo i zadovoljstvo. Ne mogu zamisliti svoj život bez sporta. Volim se baviti istezanjem. Volim voditi zdrav način života. Trudim se jesti samo zdravu hranu. Volim čitati. Po mom mišljenju, čitanje knjiga vas može odvesti na neka mjesta i upoznati s ljudima iz drugog svijeta. Prošle godine sam diplomirao arhitekturu na sveučilištu. Također, zanima me psihologija, tako da ću sljedeće godine nastaviti studirati na ovom smjeru.

Samoopis:
Sebe bih opisala kao iskrenu i dragu damu. Obično sam zauzet i nemam vremena za neke glupe igre. Rekao bih da sam samostalan i odlučan. Vrijedna sam osoba koja ne voli odustajati. U isto vrijeme sam vrlo romantična i nježna osoba. Uvijek se trudim nasmijati i pronaći neke pozitivne stvari u svakoj situaciji. “Život je prekratak da bismo bili tužni. Zato pokušajte uživati ​​u svakom trenutku!” To je moj moto!

Teodora traži:
U svakom slučaju, ja sam žena i trebam voljeti i biti voljena. Mislim da svaka dama želi biti princeza poput djevojčice i pronaći pravog princa. Ali kada ova djevojčica poraste, želi samo nekoga tko će je usrećiti. Trebam muškarca koji se neće bojati otvoriti mi. Trebam muškarca koji je spreman provesti život sa mnom. Ne treba mi savršen muškarac, samo mi treba netko tko može učiniti da se osjećam jedinom. Jesi li to ti?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Joksi

    16. studenoga 2023. at 16:15

    Dodji u Herceg Novi

  2. Adis Hamidić

    17. studenoga 2023. at 12:15

    Zdravo zovem se Adis Hamidić imam 37 godina I ja tražim ozbiljnu srodnu dušu

  3. Josip

    18. studenoga 2023. at 2:33

    Javi se pa mozemo popricati

  4. Dusan

    19. studenoga 2023. at 19:36

    Hello.How are you?

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?