Muškarci su prezgodni, mladi i spremni na sve – pa ne čudi da dobrostojeće zapadnjakinje odlaze u zemlje Trećeg svijeta zbog njih
Privlačna žena otpija gutljaj koktela u hladu bambusove sjene. Pijesak je predivno bijel, a more doziva nevjerojatnom nijansom akvamarina. Pristupa joj mladi muškarac i zasipa je komplimentima – ona je najljepša žena koju je vidio na svijetu. Već se godinama nije osjećala tako, doista vjeruje da je poželjna.

No, ta romantična ljetna romansa nije ono što se na prvu čini. Žena je bijela, u kasnim 50-ima, a muškarac crnac, u naponu snage sa svojih 18 godina. Iako je to radnja slavnog kontroverznog filma Heading South, to je i realnost današnjeg turizma.Današnji resorti za odmor u zemljama u razvoju poput Kute na Baliju, Negrila na Jamajci, Boce Chice i Sosue u Dominikanskoj republici su postali stanica Trećeg svijeta za žene turistice željne intimne ugode. Kompanije koje organiziraju odmore čak i promoviraju pakete kao odmore za slobodne dame. Te žene, koje mogu biti od tinejdžerica do baka, ne žele vezu, već dobar intimni odnos bez obaveza, a u mora za to doista ima puno riba.
Uzmite za primjer Jamajku, gdje 17 posto stanovništva živi ispod granice siromaštva. Valjanje na plaži tamo postaje dobar način zarade za mlade muškarce, kojima mogu prehraniti sebe i svoju obitelj, piše Independent. Među turistima sve više žena Nije ni čudno da oni radije biraju starije dame, koje su za INTIMNE ODNOSE spremnije platiti više od onih mlađih. U Negrilu, muškarci mogu zaraditi oko 650 kuna za odnos sa ženom, dok je cijena za pružanje intimnog odnosa koji se na Jamajci smatra tabuom, iznosi oko 800 kuna. Velik broj muškaraca unajmljuju se pod krinkom posla “vodiča”, no često iz cijelog paketa oni kao pružatelji intimnih usluga dobivaju skupe večere i prenoćište u luksuznom smještaju.

Za druge, ovakvi su dogovori ipak nešto negativniji. Naime, čak i ako novac nije uključen, ova vrsta ponašanja narušava mir u lokalnim Neznanje, nezainteresiranost i nedostatak brige za siromaštvo i manjak izbora koji karakterizira život muškaraca koji služe kao žigoli rezultira time da žene često romantiziraju svoje postupke. U stvarnosti život tih muškaraca nije puno drugačiji od žena koje se u siromaštvu i bijedi odlučuju na prostituciju.
IZVOR:EXPRES.24SATA.HR

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?