Nakon velikog razočarenja, žestoko joj uzvratio.
Nije imao dokaz koji bi mu olakšao brakorazvodnu parnicu na sudu i silno je želeo da ga poseduje. Smislio je način kako da je uhvati na delu sa ljubavnikom.

Kada je njegova žena počela da prima poruke zbog kojih bi se obradovala, a uporno je govorila da joj piše majka, muž je znao da će razvod biti neminovan. S tim porukama je iznenadno počela da odlazi do prodavnice i ostaje kasno na poslu, sve češće.
Kako joj se bližio rođendan, suprug ju je pitao kako bi želela da ga proslavi. Izrazila je želju da bude sama, a da on provede taj dan sa nekim prijateljem. Nakon toga, suprug je slučajno u ormanu pronašao sakriveni šampanjac i dve čaše. Sad je već bio siguran da mora da smisli “pakleni” plan.

Žurka iznenađenja je bila idealna prilika za tako nešto, pa ju je isplanirao sa svojom i njenom porodicom kako bi imao što više svedoka. Srećom po njega, sve je ispalo savršeno.

Da bi je svi zajedno iznenadili, njihovim porodicama je rekao da joj ništa ne govore. Na dan rođendana, nečujno su ušli u njihov stan sa tortom i balonima.

Uhvatili su je golu kako ima intimni odnos sa drugim muškarcem. Prizor ih je sve zgrozio, osim muža koji je stajao nasmejan sa kamerom u ruci.

Na brakorazvodnoj parnici, muž će sačuvati svaku paru koju je zaradio, a njoj ništa neće ostaviti.

IZVOR;SRBIJA.DANAS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?