upoznavanje preko interneta inostranstvo

upoznavanje preko interneta inostranstvo Samo ako naučite nekoliko osnovnih fraza, imat ćete prednost pred većinom momaka. Pokazat ćete da vam je zapravo stalo do kulture i da vam je trebalo vremena da je naučite (za razliku od većine turista).

Samo nekoliko riječi mogu vam pomoći da napravite odličan prvi dojam . U Kolumbiji su žene sretne čak i ako govorite vrlo loš španjolski.

Evo nekoliko dobrih fraza za početak:

“Kako ide?”
“Kako se zoveš?”
“Što radiš?”
“GovoriŠ li engleski?”
“U kojem dijelu grada živite?”
“Ovdje sam [vrijeme koje ste tamo].”
“Ja sam iz [odakle ste].”
“Sviđaju mi ​​se tvoje [oči / kosa / naušnice / osmijeh / itd.]”
A moj osobni favorit kad pokušavate dovesti djevojku kući, “Imate samo jedan život, pa doživite avanturu.”
Strane žene cijene kada pokažete takvo zanimanje za njihovu kulturu, a često će vam ponuditi da vam pomognu da naučite više njihova jezika – što može biti odlična pretpostavka za prvi sastanak .

Primjetite kulturne razlike
Različite kulture datiraju na različite načine – a ako ne obratite pažnju i prilagodite se, možda ćete zaglaviti i udarati glavom o zid.

U Kolumbiji su žene lijepe, zabavne i otvorene – ali obično ne idu kući s momkom prvu noć. Zapravo, ako vam se čini malo previše željnima poći kući s vama, oni će možda biti prostitutka ili vas pokušavaju prevariti.

No, dobro su odgojene i spremne dati svoj telefonski broj. Dakle, bolji je pristup uspostaviti veze, nabaviti telefonske brojeve i pokušati postaviti više datuma. Ako prvu noć gurnete previše da biste doveli ženu kući, nećete imati mnogo uspjeha i čak će vam upropastiti šanse.
Ali ako ste strpljivi, stvari će obično napredovati do drugog ili trećeg datuma.

U Vijetnamu imate ogromnu prednost nad tamošnjim momcima ako ste iz zapadne zemlje. Mnoge Vijetnamke više neće ni izlaziti s lokalnim vijetnamskim muškarcima. Te će žene vjerovatno ići prve noći s vama kući od Kolumbijki (unatoč konzervativnim azijskim stereotipima koje ste možda čuli), sve dok ih vodite pravim putem . Ovdje je ključno vodstvo, a vi morate napraviti prvi potez, jer to rijetko čine kada pokušaju upoznavanje preko interneta inostranstvo

Kratki savjetza one koji žele naći upoznavanje preko interneta inostranstvo Obično što više govore engleski, manje su konzervativni.

U Španjolskoj biti Amerikanac zapravo može biti negativna stvar. Španjolke često ne vole američki stav i Amerikance smatraju podmuklim. Nisu tako strpljivi kao Kolumbijci kada učite španjolski jezik, pogotovo ako pokušavate razgovarati u baru ili klubu.
Ključno je ovdje izbjegavanje dolazaka kao tipičnog, gnjavanog američkog turista kojeg su očekivali.

Ali reći ću ovo: jednom kada počnete izlaziti sa španjolskom djevojkom, to je sjajno iskustvo.

To što vam u jednoj kulturi nešto dobro uspijeva, ne znači i da će dobro funkcionirati u drugoj.

Promatrajte mještane i budite pažljivi
Par u Španjolskoj

Jedan od najboljih načina otkrivanja ovih kulturoloških razlika je promatranje i druženje s lokalnim momcima koji imaju uspjeha.

To može biti tako jednostavno kao da primijetite momka okruženog prekrasnim djevojkama u baru / klubu i upoznate se.

Zapitajte se: što rade što rade? Ne radi? Kako se uspoređuje s vašim pristupom upoznavanju i upoznavanju žena?

Zatim: kako možete primijeniti ono što im ide dobro kod vašeg pristupa, kako biste imali više uspjeha?

U Kolumbiji sam primijetio dvije velike stvari:

Lokalni muškarci gotovo nikada ne pristupaju ženama izvan svojih društvenih krugova.
Ako se sprijateljite s zgodnim momcima, voljni su vas upoznati s djevojkama iz njihovog društvenog kruga. Ili vas barem ne izaziva kad priđete tim djevojkama.
Zbog toga sam shvatio da se zaista mogu istaknuti samopouzdanim hladnokrvnim djevojkama (posebno tijekom dana). Također bih stekao prednost ako bih se sprijateljio s lokalnim muškarcima.

Jednog od mojih prvih dana u Medellinu, Kolumbija, šetala sam ulicom i primijetila lijepu djevojku kako sama ruča. Uspostavili smo kontakt očima i nastavio sam hodati. Kad sam se osvrnuo, opet smo uspostavili kontakt očima i znao sam da moram nešto poduzeti.

Prišao sam njenom stolu i rekao: “Hablas ingles?” (“GovoriŠ li engleski?”). Rekla je da, a ja sam rekao: “Za stvarno ?!” i smijao se. Mogla bih reći da je bila pomalo šokirana, ali i zaintrigirana. Tekst mi je poslala tekst nakon što je rekla: „Ti si lud! Ne samo da pozdravite nekoga na ulici! ” To pokazuje koliko su rijetki dnevni pristupi. Nepotrebno je reći, družili smo se s hrpom i odlično se proveli.

U Vijetnamu sam primijetio da je puno lokalnih ljudi bilo previše pasivno ili su se ponašali poput kretena kad su pokušavali voditi žene. Stoga sam se fokusirao na to da budem normalan i originalan tip dok vodim. Slušao sam i odnosio se s djevojkama, pomagao im da ostanu u pozitivnom razmišljanju i usredotočio se na izgradnju emocionalnih veza. Kao rezultat toga, žene su bile spremnije slijediti moje vodstvo, što je dovelo do nekih prilično groznih noći.

U Španjolskoj su se činili da su lokalni momci agresivniji od američkih. Bile su više fizičke, često su prilazile i kreirale hrabre korake. Osim toga, imali su sjajan stil. Ako niste bili oprezni, Španjolac bi vam mogao oduzeti djevojku pravo pod nos.

Prilagodio sam svoj stil što sam bio agresivniji i ubrzao svoj tempo. Veoma sam se oslanjao na fizički kontakt, brže sam dovodio djevojke kući, i uvijek kretao stvari naprijed.

Ključ je biti svjestan i prilagodljiv. To je važno jer mnogi momci teže uložiti manje napora u izlaske u inozemstvo jer misle da će to biti lakše nego u rodnom gradu. Oni nisu svjesni, a njihovi loši rezultati to odražavaju.
Više o cilju naše misije pročitajte na:https://vestiointernetupoznavanju.info/o-nama/

Ukoliko želite možete kreirati i besplatan profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/
koji broji veliki broj korsnika iz cijelog svijeta

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?