upoznavanje sarajevo

upoznavanje sarajevo jeste naslov ovog posta iz razloga što dobijamo mnogo zahtjeva za upoznavanje iz glavnog grada BiH.
Stižu nam mnogi ljubavni oglasi i profili za upoznavanje,zato smo riješili za naše korsnike napisati ovaj kratki priručnik sa savjetima za uspješno upoznavanje na netu

Najbolji savjeti za pisanje vašeg internetskog profila za upoznavanje

Vaš profil za internetske izlaske predstavlja vaše prodajno mjesto, omogućavajući vam glavnu priliku za prikazivanje najboljih fotografija i vaše jedinstvene osobnosti.

Vaš profil će biti glavni čimbenik u vaš dating uspjeha, tako da je neophodno da se kaže prave stvari o vama, i doista odražava ono što tražite u dating partnera.

1. Pažljivo razmotrite svoje odgovore
Kada se prvi put prijavite na match.com, od vas će se tražiti da date neke osnovne podatke o sebi. Moći ćete odabrati riječi koje vas najbolje opisuju i dati drugima predstavu o stvarima koje vas zanimaju, bilo da jedete vani, plešete ili volontirate. Bit će vam postavljena i pitanja o vrsti osobe koju tražite do sad.

Odgovori koje ćete dati pomoći će ljudima da se povežu s vama, bilo kroz napredne pretrage, bilo tako što će vaš profil vidjeti kao jedan od njihovih dnevnih ili mečeva koji preporučamo svakom članu. Zbog toga je važno odgovoriti na ta pitanja točno i iskreno kako biste dobili najbolje moguće šanse za susret sa svojim idealnim utakmicama.

Ako ste ljubitelj joge, ne podnosi pušače i definitivno želite djecu u budućnosti, lako je prepoznati potencijalne prekršitelje posla jednostavnim čitanjem nečijeg internetskog profila za pronalaženje i, samim tim, možete izbjeći potpuno lažni odnos, pa razmislite pažljivo o tome što tvoj profil stvarno govori o tebi.

2. Pišite o svojim interesima
Nakon što ispunite svoje osnovne podatke, možete dodati više detalja u odjeljcima “Nekoliko riječi o meni” i “Više o meni” svog profila.

Pomoću zadnjeg opisujte stvari koje vas zanimaju, kao što su vaši interesi i hobiji, kao i vaša omiljena mjesta koja trebate posjetiti.

Dobra je prilika da ljudima date ideju o tome što radite u slobodno vrijeme, kao i na koji način provodite svoj radni dan.

Ako vas zanima putovanje, zašto ne iskoristite ovu priliku za razgovor o svom omiljenom odredištu ili o najčudesnijim stvarima koje ste otkrili širom svijeta?

Alternativno, ako ste rekli da je čitanje vaša strast, uputite gledateljima profila kratki pregled vašeg omiljenog romana. Koristite otvorena pitanja i olakšajte drugima da vas pitaju o vašim interesima pomoću ovih savjeta za pisanje interesa .

3. Napišite jedinstveni opis o sebi
Ponekad je najizazovniji dio popunjavanja profila na web lokacijama za sastanke napisati osobni oglas.

Ovo je odjeljak u kojem se možete opisati s obzirom na svoj lik i objasniti što tražite od potencijalnog partnera ili datuma. Ali s toliko profila na našem sajtu , važno je da se vaš profil za upoznavanje izdvoji iz mnoštva.

Jedinstveni ste, pa se pobrinite za to da vam persona svijetli i da će vaši članovi moći osjetiti kako ste vi pravi.

Pokušajte izbjegavati klišeje i pretjeranu upotrebu fraza poput “lako ide” i “tražiti ljubav”. Umjesto toga, razmislite po čemu se razlikujete od svih ostalih – jeste li samo ludi za sendvičima s kikirikijevim maslacem?

Imate li tajnu strast prema filmovima o Woodyju Allenu? Prije svega, ubrizgajte humor kako biste ljudima pokazali koliko ste prijateljski, zabavni i pristupačni.

Pogledajte šta drugi članovi pišu za neku inspiraciju ili zamolite svoje prijatelje da vam opišu. Imajte na umu da većina članova nema vremena pročitati svaki oglas koji vide pa ih skenira.

Imajući to na umu, dobro je upotrijebiti “riječi zujanje” koje se ističu, na primjer imena mjesta, naslove filmova, nogometni timovi … sve što će natjerati nekoga da zastane i zadrži se na vašem profilu.upoznavanje sarajevo

4. Dajte svom profilu intrigantan naslov
Davanje profila naslovu savršena je prilika da vaš profil učinite prepoznatljivim. Razmislite o čemu se radi i što tražite i pobrinite se da vaš naslov to odražava.”upoznavanje sarajevo

Najučinkovitiji su naslovi koji su intrigantni i iskreni.

Zašto ne biste išli s tekstovima iz pjesme koja sažima vašu osobnost ili stav prema životu? Alternativno, napravite to kratko i precizno; uhvatite svoju strast i karakter i olakšajte ljudima da vas pronađu.

5. Prenesite sliku profila
Možda ne čudi što profili koji privlače najviše pozornosti imaju fotografiju kao i dobro napisan profil.

Ukoliko želite možete kreirati i vas profil za upoznavanje na našem bespatnom sajtu https://ljubavnispoj.com/
Možete pročitati više o našoj misiji na:
https://vestiointernetupoznavanju.info/o-nama/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?