Interesi:
Jednako se dobro osjećam na društvenim događanjima ili na šetnji šumom u društvu dobrih prijatelja. Želim naučiti pucati i skakati s padobranom. Moji hobiji su manje ekstremni 🙂 Volim pjevati u karaokama. Znam kuhati, volim čitati i ići u kazalište. Volim posjećivati ​​umjetničke izložbe, modernu umjetnost ili arhitekturu i dizajn. Dva puta tjedno idem u teretanu i održavam tijelo u dobroj formi. Volim putovati, san mi je vidjeti ocean.

Sam opis:
Ja sam senzualna i zgodna dama! Moje glavne osobine ličnosti su nježnost, ženstvenost, ljubaznost, odanost. Vrlo sam ljubazna i vesela. Umjereno sam znatiželjan. Nisam feministica, pa volim jake muškarce! Sviđa mi se što sam žena! I imam mnogo toga što mogu podijeliti sa svojim čovjekom! Za mene je važno da me moj čovjek osvojio, osvojio! Volim udobnost i čistoću u kući. Ja sam dobra domaćica.

Valentina traži:
Što se mene tiče, čarobna ljubav je kad se volimo cijelu noć i ujutro ne nestajem 🙂 Tražim zgodnog, atletskog, pametnog, šarmantnog, veselog, hrabrog, samodostatnog, velikodušnog, lojalnog čovjek bez loših navika. Jednostavno ne volim muškarce u ružičastim košuljama – ovo je hir, ali mislim da prosječan muškarac neće nositi

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. oliver

    19. rujna 2021. at 8:24

    i ja SAM Sam zelim se upoznati

  2. Ivko

    19. rujna 2021. at 8:31

    Želim vas upoznati gospođo .

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?