Asistentkinja u srednjoj školi u New Yorku pohvalila se da se redovno ima intimne odnose sa svojim učenikom tinejdžerom, pa je morala da da otkaz, prenosi Kurir pisanje Daily Maila.
Asistentkinja u srednjoj školi u New Yorku pohvalila se da REDOVNO IMA ODNOSE sa svojim učenikom tinejdžerom, pa je morala da da otkaz, prenosi Kurir pisanje Daily Maila.

Dina Casaliggi (38) iskoristila je muževljev odlazak na službeni put da padne u zagrljaj neimenovanom momku, koji puni  19 godina. Kod kuće je ispalo dobro, pa su nastavili u automobilu i gdje su stigli, a dosta tih susreta zabilježili su kamerom.

Istraga je utvrdila da je Dina svom mladom ljubavniku kupila mobilni telefon s posebnim brojem, rezervisanim samo za razmjenu SMS i telefonskih nježnosti s njim. Pisala mu je i ljubavna pisma, a pronađena je i fotografija na kojoj mladić u ležećem položaju naslanja svoju glavu na njene gole grudi.

Kad je policija otvorila istragu, i muž je saznao istinu i zatražio razvod. Tu se Dina predomislila, pa danas tvrdi da je s tim dečkom bila samo prijatelj i da nije bilo nikakvog intimnog odnosa. Te vruće SMS poruke, snimci odnosai ostalo – to je bila “mentorska komunikacija”.

Uzalud sve, jer je i mladić potvrdio da je bio u vezi s asistentkinjom.

IZVOR:SOURCE.BA

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Anonimno

    24. travnja 2023. at 8:05

    Cao mala????????????????

  2. Anonimno

    24. travnja 2023. at 8:08

    Ćao draga voliš li

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?