Mogu reći da sam prava žena! U meni su spojeni um, veliko životno iskustvo, prava ženska nježnost i gracioznost. Dobre sam mirne naravi, ali volim avanture i uzbudljiva putovanja. Ja sam dobra domaćica, volim udobnost i kada kuća miriše. Volim društvo i nova zanimljiva poznanstva. Moje srce je spremno ponovno pustiti sreću i ljubav, podijeliti život s jakim, mudrim i dobrim čovjekom. Uživat ćemo u zajedničkom životu, dijeleći svoje interese, snove i osjećaje za dvoje.

INTERESI
Slobodno vrijeme volim provoditi na otvorenom, volim voziti bicikl, skijati, klizati i plivati. Idem u teretanu vježbati jogu, step-aerobik i plesati. Volim ići u kazališta, muzeje. Nalazim vremena za čitanje, gledanje dobrih filmova i jednostavno provođenje vremena u ugodnoj kućnoj atmosferi koju rado stvaram. Samo jedan nedostaje u mom životu – moj voljeni dragi čovjek!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nije mi bitna visina, težina, godine i rad muškarca. Najvažnija stvar je iskrenost, dobrota, razumijevanje i sposobnost ljubavi. Bogati unutarnji svijet vrlo je važan. Takvom čovjeku želim dati cijelu sebe i biti u blizini cijeli život. Možemo čak živjeti u maloj i udobnoj kući, uživati ​​u udobnosti i nježnosti u njoj. Sa takvim muškarcem sam spremna da stvorim ljubav i zajedno ćemo sakupiti na svakom slovu ovu značajnu riječ ljubav! Želiš li ovo sa ženom poput mene?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


6 comments:

 1. Anonimno

  2. rujna 2022. at 21:07

  Cao draga

 2. Anonimno

  2. rujna 2022. at 23:08

  hi

 3. Predrag Vrtarić

  4. rujna 2022. at 11:57

  Lipoto lijep ti pozdrav od mene.
  Svidaš mi se kao djevojka i sve šta si navela u oglasu.
  Ja sam nekad davno također živio u Banjaluci i nekaže se uzalud da su Banjalučanke prave cure i ljjepe.
  Ako me želiš upznat javi mi se na mob. 097 6551225.Pozdrav.

 4. Zeljko Jevic

  25. prosinca 2022. at 9:45

  Rastavljen sam imam sina iz prvog Braka mnogo sam propatio u Zivotu zelio bih da ostvarim svoj San da upoznam Zenu mog sna.Dobar osjecajan,emotiva fizicki i psihicki stabilan imam svoj dom samo mi je potrebna Zena i to ce biti Harmonija.Javi se zeljno Te ocekujem

 5. Anonimno

  25. prosinca 2022. at 9:50

  Vera sve što si napisala je lijepo

 6. Dr Branko KIRIC

  29. travnja 2023. at 17:58

  Pozdrav od Dr.Branka Kirica iz Novog Sada, 064 9929018, [email protected]

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?