Interesi
Volim putovati i posjećivati ​​nove zemlje. BiLA sam u Italiji, Njemačkoj, Turskoj, Gruziji i Dubaiju. Također govorim engleski i svakim danom usavršavam svoje vještine! Idem na jogu i volim održavati svoje tijelo u dobroj formi.

Samoopis
O sebi mogu reći jednu glavnu stvar — po prirodi sam vođa. Pozitivna sam osoba, volim komunicirati s novim ljudima, također sam dobar prijatelj i spreman pomoći u teškim situacijama. Mislim da će se mom muškarcu svidjeti moje osobne kvalitete!Tražim slobodnog muškarca na ovoj stranici za upoznavanje. Prije svega, moj muškarac bi trebao biti ozbiljan ne samo u svojim riječima, već i u svojim postupcima i stavu prema meni. Naravno, kao i svaka osoba, volim zabavu i volim se šaliti i smijati, ali postoje situacije u kojima želim osjetiti podršku pravog MUŠKARCA! Imam odnos s poštovanjem prema svima i isto čekam zauzvrat. Moj muškarac bi trebao biti velikodušan, strpljiv, vjeran, miran i uravnotežen. Pravi muškarac, koji me zna izmamiti osmijehom i osjećati se pravom ženom zajedno s njim!

Tražim
Ne vjerujem puno u bajke, pa ne tražim ovdje idealnog princa! Sanjam o snažnom i odlučnom čovjeku, osobi s kojom ću postati bolja i pokazati mu kako mogu voljeti.

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?