VIDOSAVA(35)”ŽELIM DRUŽENJE I DOPISIVANJE DODAJTE ME NA FACEBOOK” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Ja sam svestrana osoba s mnogo interesa. Volim glazbu i sve što je povezano s njom! Volim plesati, biti uključen u ritam. Imam mnogo omiljenih pjesama na različitim jezicima. Također, volim čitati, gledati filmove, kuhati. Maštam o putovanjima. Volim aktivnosti na otvorenom, biti aktivan, baviti se sportom i još mnogo toga! Volim fotografiju i bavim se umjetnošću.

Samoopis:
Ja sam ljubav i mirna osoba. Ne želim se svađati niti povisivati ​​glas. Pozitivan sam, uvijek nasmijan! Naš je život prekratak da bismo ga proveli sumornog lica! Vrlo sam kreativan. Lako učim nove stvari. Otvoren sam, ljubazan, šaljiv, romantičan i vrlo strastven! Ja sam fotograf i umjetnik! Volim umjetnost.

Vidosava traži:
Želim upoznati muškarca koji je spreman za stvarne odnose i za obiteljski život. Želim ljubaznog, romantičnog, brižnog muškarca koji će me poštovati, pružiti mi osjećaj povjerenja i naklonosti. Želim muškarca koji voli poljupce i maženje, istraživanje, glazbu, knjige, ugodan “dom, slatki dom”. Upoznat ćemo se bolje i vidjeti ćemo se međusobno podudara

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  DARA(39)"ŽELIM DRUŽENJE I VEZU JAVITE MI SE#

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up