Interesi
Svijet je prevelik da bi me zanimala samo jedna stvar, zato moji interesi variraju od glazbe (sviranje harmonike) do stranih jezika i glume. Ja sam svestrana osoba, koja voli učiti, istraživati ​​nova mjesta, putovati i ponirati u svijet povijesti. Moja ogromna strast je gluma, a osim onoga što mi piše u diplomi, glumu smatram svojom drugom profesijom.

Licni Opis
Ja sam ta koja se ne boji reći što želi, – otvorena sam, svrsishodna i ne volim sjediti i ne raditi ništa. Smirena sam i uravnotežena, znatiželjna i uvijek željna učenja. Najvažnije je da mogu voljeti, voljeti svog muškarca i biti mu najveća podrška.Moj najveći hobi je uživanje u životu! Čvrsto sam uvjeren da način na koji se odnosimo prema ovoj ili onoj situaciji oblikuje naš život. Zato i najgorče poraze nastojim prihvaćati sa zahvalnošću – uostalom, u svakom slučaju ovo je iskustvo, a iskustvo nam daje vrijednu lekciju. Volim se baviti sportom i provoditi vrijeme vani, lutati novim gradovima i proučavati njihovu povijest. Bilo bi mi drago baviti se takvim hobijem sa svojim budućim voljenim.

Tražim
Ono što jako cijenim kod ljudi je sposobnost da stvari tretiraju na pozitivan način, pa se nadam da će moj budući voljeni biti optimistična, ljubazna osoba, koja me zna saslušati, razumjeti i naravno podržati teška vremena. Nadam se da će moj budući muškarac imati zdrav stil života, da će biti zainteresiran za učenje i istraživanje novih strana svoje osobnosti zajedno sa mnom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Edin Isaković

    6. ožujka 2024. at 11:10

    Lijep pozdrav ja sam za lični kontakt ako ste za dopis ili nešto više 0603451943

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?