interesi:
Putovanja, ples, joga glavni su mi hobiji. :))

Self-Opis:
Uvijek je teško opisati sebe, ali pokušat ću dati sve od sebe i to učinim za vas. Ja sam jako lijepa dama i zanima me sve. Uvijek se trudim biti lijepa, ali ne samo u svom izgledu, već i u svom unutarnjem svijetu. Mislim da je danas najbolji dan, najbolji trenutak je sada. Radije uzimam sve iz svog života. Također mislim da je važno biti otvoren za nove odnose, za novi život, za sve novo. Tako je važno vjerovati u stvarne odnose, podržavati se i štititi jedni druge. Prava veza je za mene. Jeste li spremni za mene nešto stvarno i nepoznato? Spreman sam za veliku promjenu u svom životu i nadam se da ću stvoriti snažnu, skladnu vezu temeljenu na ljubavi, bliskosti i međusobnom razumijevanju. Znam da ću biti vrlo draga žena za tebe! Želiš li ovo?

Viktorija traži:
Tražim muškarca, koji će mi uvijek biti najbolji prijatelj, moja podrška, želim biti sigurna u njega. Nadam se da ću biti s nekim, koji će moje srce učiniti punim ljubavi, koji će biti ljubavnik i mudar prijatelj. I sigurno se sjećate! Ovdje sam ne zbog igara, već samo da napravim korake jedni prema drugima.

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


4 comments:

 1. Božidar

  25. srpnja 2020. at 13:22

  Viktorija javi se viber 0611883121d se bolje upoznamo

 2. Zlatko

  2. kolovoza 2021. at 14:41

  Viktorija zovem se Zlatko zaposlen sam situiran auto lepog izgleda spotske atletske građe ne pijem ne pušim nisam imao sreće nisam oženjen nemam dece momak još uvek pokušajmo izgraditi lep dom pun ljubavi i dečica nek dođu ako želiš javi se govorim ruski ne najbolje razumem učio u školi moj tel je 00381 642991796 Zlatko Vesić Rekovac Srbija

 3. Jusuf

  2. kolovoza 2021. at 23:56

  Cao da li imas viber ili whastp evo ti moj broj
  38762814210 ako.mozes javi se

 4. Anonimno

  15. kolovoza 2021. at 18:16

  Cao jase zovem said 092 4094967

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?