LIK
Ne volim se dugo svađati, uvijek donesem ispravnu i utegnutu odluku. Volio bih vjerovati da još uvijek postoje muškarci koji razumiju da je žena slabija. Mogla sam učiniti više za svog muškarca nego on za mene jer ako se zaljubim spremna sam muškarcu dati sve od sebe. Volim učiti nove stvari i otkrivati ​​nove i zanimljive aktivnosti u kojima dvoje ljudi mogu dobiti zadovoljstvo.

INTERESI
Mogu pokušati provesti večer kod kuće u krevetu, a sljedeći dan biti u glasnom bučnom društvu i cijelo vrijeme se smiješiti. Zabavljati se životom. Naravno da volim mnoge sportove, ali gimnastika mi je osvojila srce, da bi djevojka imala izvrsno rastezljivo i vitko tijelo, morate se potruditi oko toga. Dajem sve od sebe da se bavim sportom u životu i pravilno održavam ravnotežu u životu i imam posebnu fascinaciju kada cijeli dan provedem u kuhinji i kuham nešto novo za svoju obitelj.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Željela bih pronaći vjernog i vrijednog čovjeka, kojemu se može vjerovati, koji će me na prvi pogled razumjeti i isprobati nešto novo sa mnom. Želim svom muškarcu dati osmijeh i da bi i on učinio isto tako da smisao za humor treba biti prisutan. Mogu se otvoriti i vjerovati muškarcu, pokazati se u prvih pet minuta komunikacije samo ako je obostrana

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?