Žena koja za sebe u šali govori da je išla od muškarca do muškarca, priznala je da je spavala sa 2.000 muškaraca, nakon što je promenila pol.Kristal Varen (48) iz Brajtona u Engleskoj, izjavila je da se trudi da nadoknadi izgubljeno vreme kada je u pitanju intimni odnos sa muškarcima, budući da je veći deo svog života bila muškarac. Kako je rekla, nada se da će do 50. godine zabeležiti makar 3000 muškaraca.- Skoro svake noći spavam sa drugim muškarcem. Koristim zaštitu a i nije da mogu da ostanem u drugom stanju, tako da nema neke štete, izjavila je.

Ona je za 14 godina od kako je promenila pol spavala sa nešto više od 2000 muškaraca, a kako kaže, voli to da radi i želi još više partnera u svom životu. intimni odnosi je obično slučajan, tako da i ne pričamo o prošlosti, ne govorim im o tome da sam nekada bila muško, a i ne vidim zašto bih, rekla je.

Kristal kaže da se ne stidi onoga što radi, i da nje ne pogađaju priče da je javna zena sklona nemoralu. Kada su u pitanju brojke, izjavila je da joj je dosadašnji rekord devet muškaraca za jednu noć a to se desilo kada je prisustvovala jednoj specijalnoj žurci.Varenova, čije je nekadašnje ime Kristofer Snovden, sa 14 godina je počela da oblači majčine stvari. Imala je i tada odnose sa muškarcima, ali kaže da se nikada nije osećala kao neko poseban.

– Znala sam da sam unutar svog bića žena, rekla je.

Sa hormonskim terapijama je počela 2001. godine, dok je rekonstrukciju, tačnije, transformaciju, imala 2003. godine. Kako je izjavila, bila je prezadovoljna promenom, ali i činjenicom da je opet devica. Konačno je mogla da uživa u intimnom odnosu kao žena, a broj muškaraca sa kojima je spavala svega par meseci posle operacije iznosio je malo više od 100.

– Za sebe volim da kažem da sam zavisnica od intimnih odnosa
, ali tu zavist nikada ne bih volela da izlečim. Što se tiče partnera, retko sa kojim se dugo zadržim u vezi, pa tako ni nema potreba da im iznosim svoju intimu. Volim da pokazujem svoje telo, volim da budem model, čime se bavim od kako sam promenila pol, izjavila je Kristal.

Ona je istakla da jako voli ovakav stil zivota i da joj on izuzetno prija i ispunjava je i da je nakon njene transformacije sve u njenom zivotu postalo mnogo lakse i napokon je mogla da zivi svoj zivot punim plucima i zabavlja se na nacin na koji ona zeli.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?