Interesi:
Živim vedar i ispunjen život. Svaki dan je poseban i jedinstven. Ali siguran sam da će sljedeći dan biti još bolji. Koristim svaku minutu da uživam u životu: putujem, bavim se sportom, volim njegovati biljke i vrtlariti, volim biciklirati, samo šetati gradom i parkom, kazalište, učiti i još mnogo toga. Inače, volim raditi čuda u kuhinji! Nemam tu nikakvih posebnih pravila. Glavno pravilo u kuhinji je inspiracija i pozitiva.

Samoopis:
Ja sam vrlo emotivna dama. Imam delikatnu i nježnu dušu. Uvijek sam znala stvarati i cijeniti jednostavnu ljepotu života. Za mene su tako obične stvari kao što su sunce, zvuk surfanja, kiša, škripanje snijega pod nogama, šuštanje lišća vrlo vrijedne. Znam uživati ​​u jednostavnim stvarima. Znam da sam ljubazna, strastvena, opuštena osoba. Moj moto je: Pleši kao da te nitko ne gleda. Pjevaj kao da te nitko ne čuje. Voli kao da nikad nisi bio izdan i živi kao da je zemlja nebo.

Marta traži:
Želim upoznati romantičnog i pažljivog muškarca. Želim sa svojim muškarcem podijeliti sve radosne i teške trenutke života. Čovjek s kojim ćemo zajedno otvarati nove horizonte. Želim da moj muškarac bude pouzdan, ljubazan, pošten, pozitivan i strastven. Želim da moj muškarac bude fokusiran na naš zajednički i pravi cilj, a ne da daje prazna obećanja!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

PROFIL

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Rade

    3. rujna 2023. at 12:46

    Cao marta

  2. Zoran

    3. rujna 2023. at 20:53

    Zdravo ja sam zoran imam 33 godina trazim devoljku vezi braka ne pijem ne kockam ni pusim ali volim slusam bilu koju devoljku i ja nju i ona mene se slozemo lepo volim slusam muziku volim setnju setamo i tako daje ja sam decko ozbijan za vezu braka.javi te se ozbilno na TEL.0611303381

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?