Interesi
Slikarstvo, glazba, kuhanje, putovanja, zaštita okoliša, sport.Nadam se da ću ovdje upoznati neke iskrene prijatelje. Nismo se vidjeli u stvarnom životu, pa nam je potrebno više iskrenosti kako bismo razvili povjerenje među nama. Nadam se da je moj novi prijatelj koji će mi pisati voljan otvoriti svoje srce da me prihvati i dati mi priliku da ga bolje upoznam. Ako niste spremni za dugu ljubavnu vezu, nemojte me uznemiravati. Ako mislite na isti način, javite mi se!

Samoopis
Jako mi je teško opisati sebe, ali pokušat ću vam reći ono glavno o sebi. Ja sam ljubazna, iskrena i pristojna dama. Rođen sam i odrastao na selu. Baka me odgajala cijelo djetinjstvo. Usadila mi je vrijednosti obitelji i posla. Vrlo sam vrijedna i ne bojim se poteškoća. Kroz život idem s osmijehom, iako mi je ponekad jako teško. Ako vas zanima moj profil, dajte mi znak, rado ću vam reći više o sebi i upoznati vas.

Tražim
Želim imati muškarca pored sebe uz kojeg ću se osjećati kao kod kuće, odnosno sigurno. Želim da me cijelo vrijeme podsjeća da sam mu ja najljepša i najvoljenija žena. Želim da se brine za mene, da me grdi što zimi idem bez kape, a kući idem bosa. Općenito, samo želim da me usreći. Zauzvrat, ja ću mu biti podrška. Prepustit ću mu se, ako treba, i uvijek ću biti uz njega, u svakoj situaciji. Vjerovat ću u njega i podržat ću ga. Bitno mi je i da moj muškarac nije agresivan. Jako cijenim dobrotu i pristojnost kod muškarca.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. oliver

    18. travnja 2022. at 7:15

    evo sreco tisam zelimse upoznati

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?