interesi:
Postoji li nešto što želite učiniti, ali se toga bojite? Ja sam dama, koja se ne boji riskirati i učiniti svoj život avanturističkim. Ako želite, pomoći ću vam da svoj život ispunite jarkim bojama i ostvarite svoje snove. Što se mene tiče, bolje je učiniti i žaliti nego žaliti što nisi učinio. Slažete li se sa mnom? Kako imamo puno šansi koje propuštamo. Dakle, možda smo ti i ja ovdje s velikom šansom da postanemo sretni jedno s drugim?! Što misliš? Jake obiteljske vrijednosti su moji prioriteti. Stvaranje obitelji, rađanje djece, osjećaj ljubavi i brige jako su mi važni. To su stvari koje su mi na prvom mjestu. Znate, imam jednu osobinu koja je vrlo izuzetna. Molim te, nemoj misliti da sam previše ponosan. Znam samo da to nema svaka žena. Ja sam osoba koja oprašta. Oprostiti je vrlo važna stvar u našim životima, kao što svatko od nas griješi. Dakle, moj stav je biti ljubazan, pokušati oprostiti i dati ljudima još jednu šansu. Slažeš li se? Čuvanje tajni također je jedna od mojih dobrih osobina. Svi moji prijatelji me pitaju za savjete i pričaju mi ​​svoje životne priče bez ikakvih dvojbi. Znaju da će sve što su rekli ostati sa mnom. 🙂 Dakle, ako me zanimate i želite znati što se još krije u mojoj duši, rado ću vam reći!

Samoopis:
Nema ništa zanimljivije za mene nego provoditi vrijeme s rodbinom i voljenima. Svaka minuta s ljudima koje volite treba biti cijenjena i cijenjena. Za mene je jako važno biti zdrav i fit, ali uobičajeni treninzi i vježbe nisu za mene. Umjetničko klizanje je stvar koja mi donosi puno zadovoljstva. Kao prvo, jako je lijep i uzbudljiv, a drugo tjera sve mišiće na rad. Stvarno mi se sviđa. Ako imam dobro raspoloženje i malo slobodnog vremena, posvetim ga plesu. Pomaže mi da se opustim. I nije važno koja glazba svira, ona dolazi iz dubine moje duše. 🙂 Navečer volim gledati filmove, čitati knjige ili ako je lijepo vrijeme s velikim zadovoljstvom idem u šetnju. Volite li večernje šetnje zelenim parkovima?

Zorica traži:
Kao razumna žena, razumijem da moj karakter nije najbolji na svijetu. Dakle, ako ste zločesti nije problem. Zajedno ćemo biti zločesti. 🙂 Ono što stvarno želim od svog muškarca je da bude ozbiljan i da sanja o lijepoj obitelji. Ako oboje želimo iste stvari, onda se to može dogoditi vrlo brzo. Pravo? Također još jedna stvar koja mi je jako bitna je da trebaš biti romantičan. Oduvijek sam sanjala o romantičnim večerama i doručcima, šetnji uz more, gledanju zalazaka sunca i ljubljenju. Stvarno želim da ovo bude u našim odnosima cijelo vrijeme.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Anonimno

    27. studenoga 2021. at 13:11

    Trazim normalnu osobu za zajednicki zivo

  2. Beny

    28. studenoga 2021. at 6:09

    pozzz

  3. Goran

    3. listopada 2022. at 15:37

    Ćao ja sam singl i rado bi se dopisivao stobom očekujem potvrdu

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?