interesi:

Sport u svim vrstama, kuhanje, putovanja, kuglanje, bilijar  Volim plivati, putovati i igrati golf. Također uživam raditi kućanske poslove i slušam sve vrste glazbe.Ja sam svestrana dama. Volim sport – jogu i teretanu, volim meditaciju i ples … Volim plesati pole i radim to dobro. Radim to za svoje tijelo i dušu. Također, ja sam slikar i slikam slike u pop-art stilu. Sanjam da imam svoju izložbu! Također, volim motociklizam. Otvorena sam za nove interese i hobije i spremna sam ih podijeliti sa svojim budućim muškarcem!

Self-Opis:

Ako ste posjetili moju stranicu, molim vas da molim vas pročitajte sve do samog kraja! Uvijek je lako razgovarati o drugim ljudima, ali istovremeno je tako teško razgovarati o sebi. Moji prijatelji kažu da sam vrlo ljubazan, osjetljiv, susretljiv i velikodušan. Uvijek pokušavam postupati s ljudima onako kako želim da se prema njima postupa. Emotivan sam i karizmatičan, uvijek imam svoje mišljenje i nikada ne pokušavam nikoga kopirati. Vrlo sam energična i trudim se uživati ​​i prihvatiti sve što život daje u najvećoj mjeri. Voljena sam, brižna i odana. Uživam u jednostavnim stvarima u životu i sanjam o obitelji, voljenom mužu i izvrsnom poslu. Volim cvijeće. Najdraži su mi makovi – nježni, krhki i osjetljivi baš poput mene. Jedino o čemu sanjam je sastanak s osobom s kojom će graditi obitelj. Vjerujem da će mi ova stranica pomoći u tome!

Zvezdana traži:

Mogu puno razgovarati o gospodinu pravom  kojeg želim upoznati, ali ipak, mislim da naše srce bira životnog partnera za nas. bilo bi sjajno da je on ljubazna, odana, društvena osoba. Vjerujem da prije svega žena treba pripadati muškarcu koji će je spasiti od njenih problema. Muškarac će biti prijatelj koji je spreman obratiti pažnju na svoju ženu. On je samodostatan, samopouzdan i, što je najvažnije, ima dovoljno vremena za komunikaciju. Želim koketirati, uz obostrano suosjećanje, moguće je nešto više … Ne volim zavidne ljude jer je povjerenje jedan od glavnih ključeva savršene veze. Ako nekoga volite, toj osobi morate vjerovati. Želim da on obraća pažnju ne samo na moj izgled, već i na moj unutarnji svijet. Želim osjetiti ljubav i poštovanje prema njemu, a zauzvrat ću dati sve od sebe da ga učinim najsretnijim čovjekom na svijetu. nikada se neće požaliti u izboru u životu! Sada znate da su moje namjere ozbiljne!

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?